!-->

Wie zijn wij?

Cher your good vibes is een allround creatief entertainment bureau gevestigd in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in modellen-, promotie-, & hostess opdrachten. We beschikken over een groot team van entertainers met prachtige looks. Ze zijn niet alleen flexibel en proactief, ze zullen er ook altijd voor zorgen dat ieder evenement onvergetelijk wordt voor uw gasten of zakenrelaties.

We kijken samen met u of we iets voor u kunnen betekenen en we gaan direct op professionele wijze aan de slag. Onze kracht is de goede communicatie met de klant. Dat staan bij ons op nummer 1. Goede service en kwaliteit staat bij ons voorop en ook dat we onze positieve energie delen met jong en oud.

Wat doen wij?

Cher your good vibes entertainment biedt een groot bestand van entertainers aan met prachtige looks. Voor ieder event wat wils. We nemen alles uit handen zodat u zich volledig kan focussen op het evenement. Nadat er concrete afspraken zijn gemaakt gaan we gelijk voor u aan de slag. Onze entertainers zijn inzetbaar voor fotoshoots, fashionshows, beurzen, kickboxgala's, videoclips, festivals, privéparties, verjaardagsfeesten, jubilieums, bruiloften en nog vele andere gelegenheden.

Waarom wij?

Bekend van tv! (Xite Braz ft. Teemong - Plezier)
Wij beschikken over een groot team van entertainers met prachtige looks
Alle boekingen zijn professioneel en betaalbaar
Onze missie is het creeëren van een onvergetelijke gebeurtenis
Altijd feest als Cher Your Good Vibes Entertainment is geweest
Binnen 24 uur antwoord op uw mail!

Nieuwtjes

1 we(e)k(en) geleden

**Vandaag shooten met Adje** Interesse? Stuur dan een e-mail naar info.figuratie@gmail.com (Onderwerp: Adje) met je naam, woonplaats, telefoonnummer + Instagramlink + 3 recente foto's zonder filter.
Lees meer


Nieuwtjes

1 we(e)k(en) geleden

**Figuranten gezocht**...
Lees meer


Nieuwtjes

1 we(e)k(en) geleden

**Kindermodellen gezocht**
Lees meer


Nieuwtjes

1 we(e)k(en) geleden

Good vibes agency heeft wekelijks boekingen met bekende artiesten. Denk aan: Boef, JoeyAk, Young Ellens, Sven Alias, Poke, Chivv, Bizzey, Josylvio, Chivv, Frenna, Jonna Fraser, Yung Felix, Tabitha ,...
Lees meer


Nieuwtjes

2 we(e)k(en) geleden

About yesterday. De undergroundparty met Bizzey, Kevin en Louivos was zeer geslaagd. Bedankt dames en heren dat jullie er waren. 💞 Good vibes agency...
Lees meer


Nieuwtjes

3 we(e)k(en) geleden

About last thursday. De club scéne met Kris Kross Amsterdam, Tabitha en Kraantje Pappie was zeer geslaagd. Bedankt dames en heren dat jullie er waren. 💞 Good vibes agency...
Lees meer


Nieuwtjes

1 maand(en) geleden

About last monday. De basketball scéne met Equalz, Henkie T & Dopebwoy was zeer geslaagd. Bedankt dames en heer dat jullie er waren. 💞 Good vibes agency...
Lees meer


Nieuwtjes

1 maand(en) geleden

About last weekend. De football en tennis scéne met Murda was geslaagd. Bedankt dames dat jullie er waren. 💞 Good vibes agency...
Lees meer


Concept

Candygirls

Wilt u uw gasten verwennen met lekkernijen en traktaties? Dan kan u het beste de Candygirls boeken.

  Loading...

Concept

Candyboys

Geeft u een ladiesnight? Dan kunt u het beste de Candyboys boeken. Ze zijn eventueel inzetbaar voor fotoshoots en beurzen.

  Loading...

Concept

Anniversarygirls

Iets te vieren? Dan kunt u het beste Anniversarygirls boeken. Zij zorgen ervoor dat alle gasten worden voorzien van een lekker stukje taart.

  Loading...

Concept

Birthdaygirl

Is er iemand jarig? wilt u iets speciaals? Dan kunt u het beste een Birthdaygirl boeken. Met speciale candybakken voorziet ze iedereen van een lekker gebakje.

  Loading...

Concept

Champagnegirls

Wilt u uw gasten verwelkomen op een speciale manier? Dan kunt u het beste de Champagnegirls boeken. Zij voorzien alle gasten van een welkomstdrankje.

  Loading...

Concept

Models

Heeft u een fotoshoot of videoclip en bent u nog op zoek naar mooie dames? Dan kunt u bij ons ook modellen boeken. De heren zijn ook inzetbaar.

  Loading...

Concept

Promomodels

Wilt u reclame maken voor u event door middel van flyeren of foto's maken? Dan kunt u het beste onze Promomodels boeken. Ze zijn pro actief en spontaan en spreken alle gasten aan.

  Loading...

Concept

Hostess

Wilt u dat uw gasten worden verwelkomt tijdens een beurs of een comedyavond? Dan kunt u het beste onze Hostessen boeken. Ze zijn spontaan en verwijzen alle gasten netjes door zodat ze een top dag beleven.

  Loading...

Concept

Sushigirl

Wilt u uw gasten voorzien van een lekker hapje? Hiervoor bieden wij oa. het concept Sushigirl aan

  Loading...

Fotoalbum

Encore Amsterdam

  Loading...

Fotoalbum

Cher your good vibes 2015-2016-2017

For all your events 📍Based in Eindhoven 💄Models💄Hosting 💃🏼Dancers 🍭Candygirls/Candyboys 🎬Special acts 🍒www.cheryourgoodvibes.com 📞+31646814860

  Loading...

Fotoalbum

Shakespeare - The Milkshake bar

  Loading...

Fotoalbum

Royal Deluxe

  Loading...

Fotoalbum

Room E11even

  Loading...

Fotoalbum

Sunset

  Loading...

Cher Your Good Vibes Entertainment - For All Your Events

Referenties

Wanna Cher Your Good Vibes?

Wil jij werken voor Cher your good vibes entertainment? Als entertainer/fotograaf/filmmaker/stagiaire/ Schrijf je dan in! Voeg 3 foto's toe en optioneel je CV. Een portret foto, een close-up foto en een fullbody foto. Bij interesse nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Geen selfies en spiegelfotos, geen fotos met snapchatfilters, geen vakantiefotos, geen bijgesneden fotos en geen onder-/overbelichte fotos


Contact

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over onze diensten ontvangen? Bel of mail gerust, u krijgt binnen 24 uur antwoord!