wie is yung petsi?

Ejo whatspoppin, i'm Yung Petsi aka Peter van de Mooikaap aka Djozy wellou stress. I did sum things for Top Notch, Infected Records, Noah's Ark, Koninkrijk van Muziek, Riley Reid, Skatestore.nl, Re-Issue and many more! Connect me if u also want things!XOXO

Koninkrijk van Muziek

Smèrrig huisstijl, website, flyers, promo materiaal, merchandise etc. eigenlijk alles!

Dit project is ooit gestart ism Koninkrijk van Muziek, en is zo goed uitgepakt dat we dit nog steeds doen! Omschrijving van de Smèrrig-website: SMÈRRIG, een vies vuil fiske. Alles ken en alles mag. Glibberen, flikflooien, schuren, glijden, soppen en tegen elkander oan rije doar worre wij blij van. Houde gij van de vuilste classic hiphop, R&B en guilty pleasures ploaten of hou jij gewoon van om heul vochtig te worre? Dan komde gij bij SMÈRRIG oan oe trekken.

  Loading...

FC Den Bosch

Diversen voor KUP sfeerteam FCDB

Voor FCDB maakte we een spandoek met doelman Kees Heemskerk erop en we lieten nog een hele berg stickers drukken.

  Loading...

Infected Records

EZG Sportschoenen en Capuchons project, coverart en huisstijl

Voor Infected Records artiest EZG maakte ik een aantal artworks voor zijn Sportschoenen en Capuchons project. De gelijknamige single Sportschoenen en Capuchons Had binnen 2 weken al meer dan 200.000 plays.

  Loading...

BarbieeMaterial Nails / Ciella's Universe

Nail-Certificate en imgages YouTube Kanaal

Voor BarbieeMaterial Nails maakte ik een Nail-Certificate en voor Ciella's Universe maakte ik een aantal images voor het YouTube account.

  Loading...

Het Verjaardags Feestje

Het Verjaardags Feestje huisstijl, website, flyers, promo materiaal etc. eigenlijk alles!

Voor Het Verjaardags Feestje, een feestje in de binnenstad van Rotterdam waar elke editie de verjaardag wordt gevierd van een bekende artiest, maakte ik de complete huisstijl met alles erop en eraan! Omdat de eerste editie heel goed uit pakte, volgde er al snel nog een hele berg edities, met elke editie een andere artiest in de spotlights! Artiesten welke oa. al een showtje hebben gegeven zijn: Ronnie Flex, Kid de Blits, Jack $hirak, Maximilli, Trapmoneybiggie en Wally

  Loading...

Raynor Bruges

Veld 23 Mixtape Coverart etc.

Voor deze werkte ik weer samen met Raynor Bruges en maakte voor hem de coverart en de huisstijl voor zijn project Veld 23; een samenwerking tussen producer Raynor Bruges en een aantal opkomende talenten uit omgeving Haarlem. De Veld 23 mixtape is landelijk erg goed ontvangen en de single Skippybal van de tape was niet uit de Viral top 50 te slaan!

  Loading...

Infected Records

Schep Schep Schep T-Shirt

In samenwerking met Infected Records maakte ik een design voor een T-Shirt voor de echte Scheppers. Het T-Shirt is/was te bestellen op www.infectedrecords.nl maar het is momenteel uitverkocht!

  Loading...

Mimi

Mimi's first tapes cover art

Ik heb de eer gehad om de cover art te verzorge voor de allereerste tapes van your girl Mimi!

  Loading...

Reily Reid

Website Artwork, Merchandise etc.

Ik maakte voor Riley Reid een aantal tekeningen en headers voor haar website http://www.reidmylips.com en een aantal ontwerpen voor T-Shirts en Stickers.

  Loading...

ANBU

Ferrari Jackson's Single AW

Voor Anbu's Ferrari Jackson heb ik de cover gemaakt voor de track Bert & Ernie.

  Loading...

Raynor Bruges / Noahs Ark

Coverart en drukwerk

Hieronder een aantal AW's welke ik voor Ray en zijn ft's oa. Murda en Maximilli heb gemaakt.

  Loading...

Top Notch

Kid de Blits' Safehouse EP project

Ik maakte voor Kid de Blits' zijn Safehouse EP project een aantal logos, coverarts en ontwierp een aantal items voor in zijn musicviddy's!

  Loading...


Cher Your Good Vibes

Website

Ik maakte voor Cher Your Good Vibes een compleet nieuwe onepage website welke in contact staat met social media zoals Facebook, Instagram en Twitter, zodat als een social media account geupdate word, de site altijd gelijk up tot date is.

  Loading...

Stranger

Stranger x Yung Petsi Merchandise

Samen met Stranger ontwierp ik een nike tenue. Dit was gelijk na de drop al uitverkocht. We hebben toen een kleine tweede drop gedaan en ook deze waren bijna onmiddelijk kort!

  Loading...

SkateStore.NL / WSC Skatepark

Poster / Huisstijl

Voor het evenement Wreck the Wallie, in WSC Skatepark te Den Bosch gesponsord door SkateStore.nl, maakte ik de volgende AW.

  Loading...

youtellme / Trapdoor Records / KLEAR

Jengi (Beats)

Voor Jengi (toen der tijd nog Jengi Beats) maakte ik de cover van zijn Colors EP en zijn huisstijl omtrend de EP. Als extratje heb ik nog de AW verzorgd van Wantigga's remix van de track High. De track High heeft de 1.000.000 plays grens al overschreden.

  Loading...

Infected Records

Steen Canvas

Ik heb een canvas gemaakt voor in Steen zn woning, of om kapot te trappen! Tot nu toe issie nog heel!

  Loading...

Koninkrijk van Muziek / Re-Issue Sneakers

Newskoolfest XL 2016 T-Shirt

Ism KVM en Re-Issue Sneakers mocht ik weer een shirtje ontwerpen! Hieronder het resultaat.

  Loading...

Ikke werkte o.a. met:

contact

stuur mij een fan of hate mailtje via dit formulier